BIOGRAFIJE ZAPOSLENIH

Marica Bubnjević poseduje dugogodišnje iskustvo. Svoje znanje stekla je edukujući se kod Dragane Bekvalac i vremenom postalala njen asistent u toj oblasti.  U Lady Beauty centru bavi trajnom šminkom, kao i nadogradnjom svilenih trepavica, lash liftingom i laminacijom obrva kao i laserskim uklanjanjem tetovaže.

Zdravka Mandić Ima više od  10 godina u oblasti manikira i pedikira. Takođe je veoma uspešan frizer sa dugogodišnjim iskustvom.

Snežana Lelić se 12 godina se vrlo uspešno bavi frizerskim poslom. 

Poseduje brojne sertifikate među kojima su: Profiber MythicOil, Nashi Argan Frane i  Loreal Serieexpert a u okviru kolorizacije L’Oreal Majirel, L’Oreal Majirel Glow i Goldwel balayage technique. 

Nikola Rakoci je profesionalni frizer već 17 godina. Svoju karijeru  je upotpunio u Nemačkoj, Švajcarskoj i  Turskoj gde je ovladao svim tehnikama kolorizacije, stilizovanja, nadogradnje i nege kose. 

Daliborka Jovandić radi kao profesionalni šminker već 11 godina. Pored šminke, radi manikir, pedikir i medicinski pedikir.

Maja Bosanac je profesionalni kozmetičar. Edukovala se kako u zemlji, tako i u inostranstvu, a posebno ističe usavršavanje u Parizu. U našem beauty centru izvodi sve biološke i aparatne tretmane lica.

Vesna Cvetković je diplomirala na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu, smer strukovni fizioterapeut.  Terapeut je u oblasti laserske epilacije, laserskog uklanjanja tetovaže, svih anticelulit tretmana i programa za negu i preoblikovanje tela. 

Ivana Atanacković, kao viši fizioterapeut započla je svoji karijeru pre više od 8 godina. Kroz svoje dalje usavršavanje postala je profesionalac u oblasti tretmana tela.

Dr Ildiko Varga je doktor estetske i antiage medicine. Svoje dugogodišnje iskustvo stekla je kako u zemlji, tako i u inostransvu. U Njujorku je provela radeći 6 punih godina. U našem beauty centru obavlja sve antiage procedure kako lica, tako i tela.