BELJENJE ZUBA

Osmeh je najlepši ukras koji možete da imate! Zato je važno da vodite računa o zdravlju i izgledu Vaših zuba. Da bi Vaši zubi bili blistavo beli, a osmeh savršen, beljenje zuba je pravi tretman za Vas. U Lady Beauty Centru tretman beljenja zuba izvode isključivo stručna lica koristeći najnoviju ZOOM tehnologiju.

Kako se izbeljuju zubi ZOOM tehnologijom?

Izbeljivanje zuba je proces kojim se vraća sjaj zubima koji su prekriveni slojem tamne boje. Do izbeljivanja zuba se dolazi korišćenjem specijalne pene, sa gelom karbamid peroksida (10 – 35%), pod čijim dejstvom, uz delovanje specijalne lampe, većina tamnih mrlja nestaje. Silikonsku protezu sa penom i gelom karbamid peroksida je potrebno nositi u kratkom razdoblju od 20 minuta za efikasno izbeljivanje zuba. Ovakav sistem izbeljivanja omogućava postepeno doziranje i na taj način dostizanje progresivnih rezultata, tako da ćete biti u poziciji da sami odlučite da li ste i kada zadovoljni postignutom belinom zuba. Vaši zubi će nakon jedne aplikacije biti izbeljeni približno dve do četiri nijanse.

Da li je izbeljivanje zuba štetno?

Naučna istraživanja na Univerzitetu u belgijskom gradu Levenu dokazala su da sistem za beljenje zuba koji primenjujemo u našim salonima ne deluje ni negativno, ni štetno po zdravlje zuba i desni na bilo koji način. Naglašavamo da ovaj tretman u našim salonima izvode isključivo stručna, obučena lica.

ADRESA

Omladinskih brigada 86 ž  (West 65)

11000 Beograd

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 09h - 20h

Subota: 09h - 15h