O NAMA

Salon lepote Lady beauty centar

Ako je lepota putanja – ona vodi do nas!

Posvećenim radom i edukovanjem u zemlji i inostranstvu, spektar naših usluga smo proširili i podigli na viši nivo, tako da vam sada možemo ponuditi neke od najinovativnijih i najekskluzivnijih svetskih tretmana.

Ako je lepota putanja – ona vodi do nas!

Lady Beauty Centar osnovan je davne 1995. godine u Novom Sadu. Nakon dvadeset pet godina rada, iskustva i usavršavanja, Dragana Bekvalac i Lady tim danas posluju na dve lokacije, u Beogradu i Novom Sadu, i postavljaju standarde u oblasti kozmetičkih usluga, a Lady Beauty Centar je jedan od najeminentnijih salona u Srbiji i regionu.

Posvećenim radom i edukovanjem u zemlji i inostranstvu, spektar naših usluga smo proširili i podigli na viši nivo, tako da vam sada možemo ponuditi neke od najinovativnijih i najekskluzivnijih svetskih tretmana. Od trajne šminke, uklanjanja tetovaže, najrazličitijih tretmana lica i tela, laserske epilacije, do frizerskih usluga, manikira i pedikira, u našem salonu vas čeka sve što vam je potrebno da budete negovane, lepe i zadovoljne.

Ako odlučite da posetite Lady Beauty Centar, dočekaće vas očaravajući ambijent, ljubazno osoblje i stručan Lady tim, koji će uz najkvalitetnije proizvode i uređaje najnovije generacije brinuti o vama i vašem izgledu. Zato, budite sigurne da ste kod nas u pravim rukama i da će naš tim učiniti sve da iz salona izađete kao najlepša verzija sebe.

S poštovanjem, vlasnica Salona lepote LADY,

Dragana Bekvalac Šekularac

NAŠ TIM

MARICA BUBNJEVIĆ

ZDRAVKA MANDIĆ

SNEŽANA LELIĆ

NIKOLA RAKOCI

DALIBORKA JOVANDIĆ

MAJA BOSANAC

VESNA DRAGAŠEVIĆ

IVANA ATANACKOVIĆ

ILDIKO VARGA

ADRESA

Omladinskih brigada 86 ž  (West 65)

11000 Beograd

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 09h - 20h

Subota: 09h - 15h