O NAMA

Salon lepote Lady beauty centar

Ako je lepota putanja – ona vodi do nas!

Posvećenim radom i edukovanjem u zemlji i inostranstvu, spektar naših usluga smo proširili i podigli na viši nivo, tako da vam sada možemo ponuditi neke od najinovativnijih i najekskluzivnijih svetskih tretmana.

Ako je lepota putanja – ona vodi do nas!

Lady Beauty Centar osnovan je davne 1995. godine u Novom Sadu. Nakon dvadeset pet godina rada, iskustva i usavršavanja, Dragana Bekvalac i Lady tim danas posluju na dve lokacije, u Beogradu i Novom Sadu, i postavljaju standarde u oblasti kozmetičkih usluga, a Lady Beauty Centar je jedan od najeminentnijih salona u Srbiji i regionu.

Posvećenim radom i edukovanjem u zemlji i inostranstvu, spektar naših usluga smo proširili i podigli na viši nivo, tako da vam sada možemo ponuditi neke od najinovativnijih i najekskluzivnijih svetskih tretmana. Od trajne šminke, uklanjanja tetovaže, najrazličitijih tretmana lica i tela, laserske epilacije, do frizerskih usluga, manikira i pedikira, u našem salonu vas čeka sve što vam je potrebno da budete negovane, lepe i zadovoljne.

Ako odlučite da posetite Lady Beauty Centar, dočekaće vas očaravajući ambijent, ljubazno osoblje i stručan Lady tim, koji će uz najkvalitetnije proizvode i uređaje najnovije generacije brinuti o vama i vašem izgledu. Zato, budite sigurne da ste kod nas u pravim rukama i da će naš tim učiniti sve da iz salona izađete kao najlepša verzija sebe.

S poštovanjem, vlasnica Salona lepote LADY,

Dragana Bekvalac Šekularac

NAŠ TIM

ADRESA

Omladinskih brigada 86 ž  (West 65)

11000 Beograd

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 09h - 20h

Subota: 09h - 15h