MASAŽA

U našem salonu možete uraditi:

*Relaks i antistres masažu, koje predstavljaju blagu i prijatnu masažu koja će opustiti sva Vaša čula i maksimalno relaksirati um i telo, uz upotrebu različitih eteričnih ulja koja doprinose potpunom ugođaju. Izvodi se u tihom i prijatnom ambijentu, uz odgovarajuću muziku. Relax i antistres masaža predstavljaju idealan beg od realnosti i svakodnevnog tempa života.

Relaks masaža traje 60 minuta, a antistres 90 minuta.

*Terapeutsku masažu, koja se najčešće izvodi kao parcijalni vid masaže. Uglavnom se primenjuje na leđima, vratu i nogama. Tokom ove masaže primenjuju se specifični pokreti kojima se deluje dublje na tkivo i mišiće, čime se postiže odgovarajući terapijski efekat. Njome se ciljano može delovati na bolne tačke. Terapeutska masaža je posebna vrsta masaže koja zahteva stručno znanje i iskustvo.

Terapeutska masaža traje 30 minuta.

*Sportsku masažu, koja je namenjena kako profesionalnim sportistima, tako i rekreativcima. Ovu masažu karakterišu brzi i duboki pokreti terapeuta koji relaksiraju muskulaturu i oslobađaju telo od napetosti i stresa. Sportska masaža se može primeniti pre i posle treninga. Njome se poboljšava fleksibilnost i izdržljivost mišića i ligamenata, i smanjuje se mogućnost nastanka povreda tokom treninga.

Sportska masaža traje 60 minuta.

*Limfnu drenažu, koja predstavlja specifičan terapeutski postupak kojim se utiče na detoksikaciju organizma, poboljšanje venske cirkulacije i stimulisanje cirkulacije limfe.

Limfna drenaža ima brojne benefite među kojima su: izbacivanje viška tečnosti iz međućelijskog prostora, detoksikacija organizma, smanjenje otečenosti nogu i celog tela, učvršćivanje i zatezanje kože. Limfna drenaža, takođe, utiče na prevenciju i suzbijanje celulita, te doprinosi opštem stanju i zdravlju čitavog organizma.

*Refleksologiju stopala, koja se fokusira na specifične tačke, odnosno zone u stopalima koje su povezane sa unutrašnjim organima i sistemima u telu. Stimulacijom istih postiže se korisno dejstvo na celokupno zdravlje, smanjuje se stres, napetost i osećaj težine u nogama.

*Anticelulit masažu,  koja kombinuje više manuelnih tehnika za razgradnju celulita i eliminaciju istog. Ova masaža predstavlja kombinaciju brzih i energičnih pokreta. Pored eliminacije celulita, poboljšava se tonus kože, preoblikuje se telo, koža je zategnutija, jedrija i elastičnija. Uz masažu koja traje 30 minuta, radi se pakovanje u trajanju od 15 minuta.

*Maderoterapiju, koja je vrsta anticelulit masaže. U poslednjih nekoliko godina stekla je veliku popularnost zahvaljujući sjajnim rezultatima, koji se postižu veoma brzo. U borbi protiv celulita i sa namerom da se preoblikuje telo, terapeut koristi različite drvene alatke poznatije kao ,,oklagije”. Može se raditi kao parcijalna masaža, kojom se targetiraju određene regije ili se može primeniti na čitavom telu.

Preporučljivo je uraditi seriju od najmanje 10 uzastopnih tretmana.

*Masažu lica, ručnu masažu koja se može primenjivati kako u sklopu kozmetičkih tretmana, tako i samostalno. Pored svog relaksirajućeg dejstva, masaža lica poseduje brojne benefite među kojima su: podsticanje cirkulacije, poboljšanje tonusa kože, koža je nakon masaže čvršća, elastičnija, zategnutija, bore su manje vidljive i koža je meka na dodir. Masaža lica utiče na produkciju kolagena i elastina u koži. Primenom limfne drenaže, u sklopu masaže lica, utičemo na izbacivanje viška tečnosti iz organizma, te pozitivno utičemo na smanjenje otečenosti lica.

ADRESA

Omladinskih brigada 86 ž  (West 65)

11000 Beograd

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 09h - 20h

Subota: 09h - 15h