TRAJNA ŠMINKA

TRAJNA ŠMINKA

Ponosno ističemo to da je Dragana Bekvalac jedna od začetnica industrije mikropigmentacije u Srbiji i regionu. Danas, nakon dvadeset pet godina iskustva, Lady Beauty Centar je jedan od najtraženijih i najcenjenijih salona u oblasti trajne šminke.

Ako želite da istaknete crte lica, ili ste nezadovoljne oblikom Vaših obrva, usana ili konturom oka, onda je trajna šminka rešenje za Vas. Trajna šminka naglašava prirodnu lepotu i omogućava korigovanje sitnih nepravilnosti na licu. 

Kako je trajna šminka idealno rešenje za svaku modernu i aktivnu ženu, jer Vam omogućava da u svakom trenutku izgledate uredno i suptilno našminkano, ovi tretmani danas imaju sve veću primenu. Zbog toga zahtevaju prisutnost visokog stepena profesionalnosti i iskustva. Zato su Dragana Bekvalac i Lady tim pravi izbor, jer su kvalitet, odgovornost i preciznost ono što godinama ističe naš rad i danas iza sebe imamo mnogo zadovoljnih klijentkinja.

Trajna šminka obrva

Tokom iscrtavanja obrva pigment se posebnom metodom ubacuje pod kožu i na taj način se koriguje oblik i boja obrva. U Lady Beauty Centru se posebno posvećujemo svakom klijentu i oblik obrva ne iscrtavamo koristeći šablone, već nakon detaljne analize Vaših crta lica određujemo oblik koji će Vam idealno pristajati. Tokom rada, pažljivo biramo tehniku iscrtavanja koja će najbolje odgovarati Vašem tipu kože i koristimo najkvalitetnije, testirane i dermatološki ispitane pigmente, koji će se uklapati sa Vašim tenom.

Prepustite se našem dugogodišnjem iskustvu prilikom odabira tehnike iscrtavanja, oblika i boje obrva, i garantujemo da ćete biti zadovoljne!

Trajna šminka usana

Trajna šminka usana naglašava njihovu prirodnu lepotu, koriguje sitne nepravilnosti i daje im volumen. Ovaj tretman se izvodi pigmentima koji će istaći Vaše usne kada niste našminkane, a kada poželite da se našminkate, pigment neće uticati i promeniti boju ruža.

Trajna šminka kapaka

Probudite se savršeno našminkane uz trajni ajlajner! Trajna šminka kapaka podrazumeva izvlačenje linije duž gornjeg ili donjeg kapka, poput ajlajnera. Kao rezultat ovog tretmana dobija se lepo uokvireno, istaknuto oko, a trepavice izgledaju gušće.

ADRESA

Omladinskih brigada 86 ž  (West 65)

11000 Beograd

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 09h - 20h

Subota: 09h - 15h