TRETMANI LICA

RENEW LIFT

Renew lift je nehirurška, neinvazivna metoda zatezanja kože, koja na potpuno prirodan i bezbolan način uklanja bore i usporava proces starenja. Renew lift će vam obrisati 5 do 10 godina sa lica samo jednim tretmanom!

 Kako funkcioniše Renew lift tretman?

Renew lift se zasniva na HIFU tehnologiji i radi po principu fokusiranog ultrazvuka visokog inteziteta. Suština ovog tretmana je nehirurško, potpuno prirodno podsticanje kolagena koje deluje na SMAS sloj lica. Tokom tretmana vrši se postepeno zagrevanje tkiva, čime se postiže buđenje i aktiviranje ćelija, kao i podsticanje stvaranja kolagena, i na taj način se koža zateže i podiže.

Koliko tretmana je potrebno do željenih rezultata?

Glavna prednost Renew lift-a je to što je za fantastične rezultate dovoljan samo jedan tretman. U zavisnosti od kvaliteta kože i životnih navika, efekti tretmana su vidljivi godinu i po do dve. Tretman se može raditi kod već vidljivih znakova starenja poput dubokih bora, opuštenih kapaka, izraženih bora oko usana. Preporučuje se i preventivno kod pojave prvih znakova starenja, poput gubitka tonusa kože.⁠

 Kakve rezultate možete da očekujete nakon Renew lift tretmana?

  • Ublažavanje i uklanjanje bora⁠
  • Zatezanje kože lica, dekoltea i vrata⁠
  • Smanjenje i uklanjanje podbratka⁠
  • Ublažavanje i uklanjanje podočnjaka⁠
  • Vizuelno smanjenje pora⁠

SILICIJUM TRETMAN

Silicijum je anti-age tretman namenjen zatezanju i oblikovanju lica, kao i popunjavanju bora. Ovaj tretman će vašoj koži vratiti čvrstinu i elastičnost, poboljšati tonus i redukovati bore.

 Kako izgleda tretman silicijumom?

Sam tretman je veoma prijatan i opuštajući. Na početku se nanosi silicijum ekstrakt i hijaluronski filer, koji se relaksirajućom masažom lica unosi u dublje slojeve kože. Nakon masaže na lice se nanosi kombinacija kolagen i crio modelirajuće maske. Na gornji deo lica nanosi se maska na bazi kolagena, koji predstavlja jedan od najefikasnijih sastojaka u anti-age nezi, dok se na donji deo lica nanosi crio modelirajuća maska koja efikasno redefiniše konture lica.

 Kakve rezultate možete očekivati nakon tretmana?

Nakon tretmana koža je vidno podmlađena, zategnuta, elastična, glatka i meka, a bore su redukovane i manje vidljive.

HYDRAFACIAL

Hydrafacial tretman predstavlja najnoviju tehnologiju dubinskog čišćenja lica i hidratacije. Da bi koža lica bila zdrava i sjajna, potrebno joj je redovno čišćenje i adekvatna hidratacija, tako da se ovaj tretman preporučuje svim tipovima kože, čak i najosetljivijoj.

Kako izgleda Hydrafacial tretman?

Tretman se izvodi u tri faze, tokom kojih se koža dubinski čisti od svih nečistoća i priprema za negovanje vitaminima i mineralima koji su joj neophodni. U prvoj fazi se vrši čišćenje i eksfolijacija, koja podrazumeva odstranjivanje zadebljalog sloja kože i mrtvih ćelija sa lica, čime se novoj mladoj koži omogućava izlazak na površinu. Zatim, kao drugi korak, sledi bezbolno čišćenje pora i sebuma sa lica, bez manuelne komedoekspresije. Ovako očišćeno lice spremno je za treći i finalni korak, hidrataciju, koja je neophodna kako bi se koža adekvatno nahranila i zaštitila. Hidratacija podrazumeva aplikovanje seruma koji u sebi sadrže vitamine, peptide, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu i brojne sastojke koji će osvežiti kožu lica i vratiti joj sjaj.

Kakve rezultate možete očekivati nakon tretmana?

Nakon tretmana koža je u potpunosti čista, hidrirana, sjajna i blistava.

CARBON LASER PEEL

Carbon laser peel, takozvani holivudski piling, jedan je od najefikasnijih laserskih tretmana lica u svetu. Ovaj tretman je potpuno bezbedan i bezbolan, a pogodan je za kože sa izraženim porama, hiperpigmentacijama i upalnim procesima.

 Kako izgleda Carbon laser peel tretman?

Tretman se izvodi u dve faze. Prvo se na lice nanosi specijalna karbon maska, tamna maska na bazi uglja. Zatim, lice se pažljivo tretira laserom, tako što tamna boja karbon maske upija lasersku energiju i na taj način savršeno čisti kožu. Sama procedura je bezbolna, a nakon tretmana nema crvenila i iritacije kože.

Kakve rezultate možete očekivati nakon tretmana?

Nakon tretmana postiže se blistav i ujednačen ten, kao i zdrav izgled kože, smanjuju se hiperpigmentacije, izražene pore, akne i upalni procesi.

DERMAPEN

Dermapen, ili mezoterapija mikroiglicama, je tretman lica sa brojnim benefitima. Predstavlja jednu od najsavremenijih i najdelotvornijih metoda podmlađivanja. Pogodan je za tretiranje aknozne kože sa ožiljcima i hiperpigmentacijama, ublažava bore i proces starenja, osvežava umornu kožu i podstiče regeneraciju i biorevitalizaciju kože.

Šta je Dermapen i kako izgleda ovaj tretman?

Tretman se izvodi posebnim aparatom, dermapenom, koji je izrađen od nerđajućeg čelika i sadrži ketridž sa mikroiglicama, koje na koži stvaraju kontrolisane mikropukotine. Time se istovremeno stimulišu regenerisanje tkiva i proizvodnja kolagena na prirodan način, a omogućava i bolju apsorbciju kozmetičkih preparata i aktivnih supstanci koje se koriste tokom tretmana. Pomoću dermapena, unapređuje se kompletan kvalitet kože, poboljšava se prokrvljenost i oksigenizacija, ožiljci se redukuju, a koža podmlađuje. 

Dve nedelje pre tretmana dermapenom preporučuje se da klijent uradi hemijski piling, kako bi se tretman radio na savršeno čistoj koži. Tokom same procedure na očišćenu kožu se najpre nanosi koktel, a zatim se prelazi dermapenom. Efekti dermapena se postižu dvostruko: mikrooštećenjima od samog aparata, koja podstiču stvaranje kolagena, a samim tim i podmlađivanje i regenerisanje kože, kao i dejstvom aktivnih supstanci iz koktela koji se nanosi na kožu. Koktel sadrži hijaluronsku kiselinu, vitaminske komplekse, aminokiseline, peptide, antioksidanse, ekstrakte biljaka, organski silicijum, EDTA i mnoštvo drugih sastojaka koji imaju fantastične efekte i neophodni su za zdravu, sjajnu kožu.

Nakon tretmana na kožu se nanosi maska koja će je umiriti, a zatim krema koja je hidrira, hrani i neguje.

 Kada se očekuju rezultati i koliko tretmana je potrebno?

Prvi rezultati su vidljivi nakon 2 nedelje, a poželjno je uraditi seriju tretmana u razmaku od 10 dana za najbolje rezultate.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija predstavlja anti-age proceduru, pri kojoj se sitnim finim iglicama u središnji sloj kože ili derm unose razni kokteli.

Mezoterapijom se unose vitamini, hijaluronska kiselina, kolagen, aminokiseline, oligoelementi, supstance za poboljšavanje cirkulacije i dopremanje aktivnih sastojaka u kožu, koji daju koži glatkoću, elastičnost i mladalački izgled.

Širok spektar mezoterapijskih koktela nam omogućava da ovaj tretman potpuno prilagodimo potrebama svakog klijenta.

Broj tretmana se preporučuje u zavisnosti od stanja kože. Idealni rezultati se dobijaju ako uradimo 3 tretmana u periodu od 20 dana: nultog, desetog i dvadesetog dana, što predstavlja takozvanu booster dozu. Nakon toga se preporučuje doza održavanja: od 25. do 35. godine na do 3 meseca,  od 35. do 45. godine na 2 do 3 meseca razmaka, od 45. pa nadalje na 1 do 2 meseca. Kod ljudi preko 50 godina tretman se može raditi jednom mesečno.

Tretman dubinski hrani, hidrira, neguje kožu lica, ubrzava cirkulaciju, podstiče limfu. Koža je nakon tretmana čvršća, jedrija, zategnutija i sjajnija.

MIKRODERMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija je neinvazivna, aparaturna metoda čišćenja lica, kojom se pomoću dijamantskih nastavaka uklanja površinski sloj kože, odnosno izumrle ćelije kože. U isto vreme sondom vršimo vakum masažu, čime podstičemo cirkulaciju kože lica i limfnu drenažu. Ovaj tretman predstavlja bazu za sve tretmane poboljšanja teksture kože.

Mikrodermoabrazija se može primenjivati kod svih tipova kože. Koristi  se za smanjenje proširenih pora, korekciju sitnih bora i blagih hiperpigmentacija.

Koža nakon tretmana izgleda čistije, svežije, zdravije. Ten je ujednačeniji, a koža sjajnija i na dodir glatka.

HIGIJENSKI TRETMAN LICA

Higijenski tretman lica predstavlja osnovu svih tretmana za negu kože. Manuelnim putem vrši se ekstrakcija komedona. U sklopu tretmana koriste se sredstva za skupljanje pora, umirenje i dezinfekciju kože, kao i njenu hidrataciju. Ovim tretmanom postižemo regulaciju sebuma, otklanjamo nečistoće sa lica i pripremamo kožu za dalje tretmane. U zavisnosti od stanja i tipa kože preporučuje se ponavljanje tretmana u periodu od jednog do tri meseca.

KISEONIK TERAPIJA – JET PEEL

Tretman kiseonikom je namenjen svim tipovima kože, a pre svega umornoj i dehidriranoj koži. Izuzetno prijatan tretman, koji se izvodi uz pomoć oxigen gun-a. Kiseonik dubinski hidrira, detoksikuje i jača funkciju kože. Nakon tretmana koža izgleda čistije, sjajnije, elastičnije i jedrije, čime se postiže  takozvani holivudski sjaj. Kiseonik ima antioksidantno dejstvo, sprečava starenje kože, a ovim tretmanom se nadoknađuje neophodan kiseonik koži.

FRAKCIONI LASER

Frakcioni laser je laser za lečenje svih vrsta ožiljaka, kao što su ožiljci od akni, ožiljci od povreda, nekih intervencija, strija itd. Frakcioni laser pravi isparavanje mikroskopskih delova kože, ostavljajući između delove netretirane kože i tako stimuliše sintezu kolagena, čime omogućava brže zarastanje kože.

 Lady Beauty centar u svojoj ponudi ima širok spektar masaža, kako bismo ispunili očekivanja svih klijenata.

ADRESA

Omladinskih brigada 86 ž  (West 65)

11000 Beograd

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 09h - 20h

Subota: 09h - 15h