UKLANJANJE TETOVAŽA

UKLANJANJE TETOVAŽE

Tetoviranje je jedan od najpopularnijih načina ukrašavanja tela, ali se dešava da klijenti vremenom budu nezadovoljni tetovažom i žele da je uklone. Danas to više ne predstavlja problem jer je uklanjanje tetovaže laserom postalo sve zastupljenije i dostupnije.

 Kako laser uklanja tetovažu?

Laser funkcioniše tako što proizvodi kratke impulse velike energije, koji bezbedno prolaze kroz epidermis i mešaju se sa bojom tetovaže, što uzrokuje pretvaranje pigmenta u sitne čestice koje telo kasnije uklanja putem metaboličkih procesa. Prednost lasera je njegovo ciljno delovanje na pigment, pri čemu se tokom tretmana ne oštećuje okolno zdravo tkivo. 

Zašto je Lady Beauty Centar najbolji izbor ako želite da uklonite tetovažu?

U Lady Beauty Centru koristimo najnoviji, inovativan PicoSecond laser, koji uklanja tetovaže u rekordnom roku, čak i one u boji. Za razliku od standardnih lasera, PicoSecond laser koristi fotomehaničku energiju koja isporučuje energiju u pikosekundama, čime se pigment ne razgrađuje u čestice već u sitnu prašinu, i kao rezultat se dobija brže izbacivanje pigmenta iz organizma, kao i brže uklanjanje same tetovaže. 

 Koliko tretmana je potrebno uraditi?

U Lady Beauty centru se ne vezujemo za konkretan broj tretmana, već naš stručan tim nakon procene same tetovaže određuje koliko tretmana je potrebno do željenih rezultata. Na broj tretmana utiču različiti faktori, kao što su: veličina tetovaže, vrsta pigmenta i dubina na kojoj se pigment nalazi, a interval između dva tretmana je najčešće tri nedelje.

ADRESA

Omladinskih brigada 86 ž  (West 65)

11000 Beograd

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 09h - 20h

Subota: 09h - 15h